Begivenheder

OVERGANG: Jeg er på en eventyrlig rejse, og der sker store ændringer i mit liv. Moder Jords store åndedræt med ind- og udåndingen, puster mig i nakken – og jeg lytter. Jeg har i mange år været i udåndingen med et aktivt liv udadtil – og har mærket stress i kroppen. Nu er jeg der, hvor livet fordrer en dyb indånding, en tilbagetrækning med ro og fordybelse, en tid til indad skuen og lytten til selv de mindste og dog ofte kraftfulde stemmer, der kommer fra hjertets dyb, de sansninger som viser retning i livet. Jeg har afviklet meget i det ydre liv gennem længere tid for at give plads til min kunstneriske udfoldelse, der i mange år har ligget i dyb dvale. Jeg har også igennem længere tid opbygget en stærk kontakt til min indre virkelighed, hvilket er en fantastisk gave. Jeg får vist så mange fascinerende billeder, der presser på for at få et ydre udtryk – ligeledes er der tanker, der skal formuleres og skrives. Så jeg er ikke bare ved at geare ned i forholdt til mine udadvendte aktiviteter, jeg er ved at gear helt om. Det fornemmes som en rejse hjem – Og jeg ved, som noget helt naturligt kommer der en udånding igen. Jeg har allerede flere spændende ideer i støbeskeen – de vil blive slået op her på siden når tinde er moden.

Tålmodighed vil sige at kunne vente længe – uden hast uden ængstelse, en simpel ubekymret venten på det der MÅ komme.      Citat fra Don Juans lære. 

Moder Jords have har været på pause siden 2019 og det er helt som det skal være – Du er dog altid velkommen til at kontakte mig angående SoulFlow sessioner.

 

2019

April d. 22. Ceremoni – International Mother Earht day.
Læs mere

d. 27. Svedehytteceremoni .
Læs mere

Maj. d. 31 maj . 1. juni  Retreat – Med Hjertelyset som kompas. Lev i overensstemmelse med din indre og ydre natur Rejseledere Signe Marie Lindstrøm og Jane Folsted.
Læs mere

Juli. d. 20. Moder Jords haves 20 års jubilæum.

August. d. 3. SEJD – På rejse med Vølven.
Læs mere

d. 20 . 25. Isogaisa – en samisk shamanistisk urfolks-festival. (foregår i Nordnorge) For 8. år i træk vil jeg lede forskellige ceremonier, dels alene, eller i samarbejde med shamaner fra andre kulturer.

December.  d. 21 Svedehytteceremoni.
Læs mere

 

 

Tilmeld Nyhedsbrevet