Jordens dag – Internationalt

 

På denne specielle dag vil jeg med stor glæde lede en ceremoni her i Moder Jords have – dels for at støtte op om nedenstående resolution, og for at ære vores smukke blå planet, vores hjem. Vi vil på forskellig vis ære livet ved at forbinde os til Jordens urenergi, Himlens storhed og alt det vi er en del af, og som har stor indflydelse på vores rejse her i livet.

Den 22. april er International Earht day – Ved den anledning mødes oprindelige folk fra forskellige kulturer rundt om i verden. Her iblandt min hjertelige veninde Erena Rhöse der er en Maori Medicinkvinde fra New Zealand. De forsamles i FN regi i New York. De samles for at få skabt en resolution, der skal give Moder Jord sine helt egne rettigheder  Læs mere – hvilket er indlysende og helt nødvendigt med det store pres, der er på jorden nu.

I 2008 blev Ecuador det første land til at anerkende naturens rettigheder i sin forfatning. Bolivia har en Moder-Jordlov den sidestiller naturens rettigheder med mennesker. I New Zealand har man givet floden Whanganui og dens økosystem samme juridiske status som et menneske og garanteret den sundhed og trivsel. I 1999 ledte Erena en ceremoni, på New Zealand, der skulle fremme den beslutning, derfor kalder hun Whanganui for sin søster …. Der er flere andre lande der har gang i tilsvarende tiltag.

 

TILMELDING på SMS 30425754 eller mail jf.moderjordshave@gmail.com
Vi starter kl. 13. så kom 10 min før, vi slutter ca. Kl. 16. 
Moder Jords have byder på kaffe og the.
MEDBRING:
Tromme hvis du har, og lidt til ganen.
GIV gerne en DONATION – beløbet går ubeskåret til Danmarks Naturfredningsforening

Moder Jords have fylder 20 i år. Havens vogter er fyldt 65 år og er blevet folkepensionist – så vi står begge i en OVERGANG – lige der hvor forandringens vinde blæser.
TILMELD dig NYHEDSBREVET for at følge med i hvad som kommer til at ske her i Moder Jords have fremover. Det gælder også dig, der tidligere har modtaget Nyhedsbrevet – da jeg er gået over til et nyt system –  Brug linket ovenfor.

 
VARMT VELKOMMEN!

Tilmeld Nyhedsbrevet