Med hjertelyset som kompas.

Retreat

 

Dato 1. juni  kl. 10  til  2. juni kl. 16. 

I dette retreat ære vi livet, ved at forbinde os til den levende jords urenergi, himlens storhed og alt det vi er en del af og som har stor indflydelse på vores rejse her i livet.

Vi åbner for tilgangen til sjælens og naturens magi gennem SoulFlow Metoden, sejd-sang, udetid i naturen, rituelle sange samt intuitivt stemme- og kropsarbejde.

Du inviteres til en forunderlig rejse med hjertelyset som kompas.
Rejsen leder ind i en inderlig og kraftfuld verden af klangrum, sang, musik og bevægelse. Der skabes ligeledes rum for ceremonier, nærvær, meditation, stilhed, tid med dig selv og kærligt samvær og deling i cirklen.

Vi, Signe Marie Lindstrøm og Jane Folsted, er rejseguider gennem hele retreatet, og vi vil med største omhu og kærlig mildhed skabe og holde et trygt rum for dig. Vi bruger redskaber fra hver vores mangeårige personlige og faglige erfaring i forhold til personlig og spirituel udvikling og terapeutiske processer.

Retreatet henvender sig til dig, som ønsker at etablere en dybere forbindelse til din indre natur, naturens og hjertets rytme, indånding udånding – for skabe flow i livet. Det er ikke et individuelt terapi-rum, men rum til proces og selvudvikling.

Moder Jords Have er et lille og naturskønt kursussted – med en hyggeligt indrettet tipi, hvor vi om aftenen samles i cirklen omkring bålet. Der er mulighed for udendørs varmt bad i ”badesneglen”, et naturligt aflukke. Vi spiser og tilbereder maden i det blomstrende væksthus, der er indrettet med et lille køkken. Kosten er primært økologisk i respekt for Moder Jord, og vi er så heldige at have en ”mad-far”, der kræser om os. Vi giver alle en hånd med til diverse praktiske ting.

Signe Marie Lindstrøm:
Musikterapeut cand. mag, sanger, sangskriver og kraftsang-instruktør. Medlem af Dansk Musikterapeut Forening og Dansk Psykoterapeutforening.
Signe er engageret, passioneret, intuitiv og yderst kompetent i sin formidling, som taler til alle sanser. Hun har en helt særlig evne til at skabe et trygt og tillidsfuldt rum med sit varme, kærlighedsfulde, levende og jordforbundne væsen, der smitter af og er med til at skabe et magisk helende rum.
Hun har 10 års musikterapeutisk erfaring med bl.a. hospicepatienter, deres pårørende og traumatiserede flygtninge. Har arbejdet med forløsende selvudviklende stemmearbejde i over 20 år (bl.a. lydmeditation/toning, shamanistisk og rituel sang og Roy Hart-teknikker) og udbyder kurser og individuelle forløb i stemmens kraft og kreativitet wwws.facebook.com/wholevoiceworks

Jane Folsted er med sine 65 år blevet folkepensionist. Et nyt kapitel er ved at føje sig til en lang rækken af fantastiske kapitler på hendes livsrejse, hvor hun har mødet et mangefold af vidunderlige menneske, nogle fra forskellige kulturer rundt om på denne smukke Planet.
I 33 år har hun fulgt shamanens vej, naturens spiritualitet. For 20 år siden blev hun vogter af Moder Jords have, hvor hun leder forskellige ceremonier, blandt andet svedehytter og kurser i samarbejde med oprindelige folk.
Jane betragter sig selv som Livskunstner – derudover er hun kunstterapeut, historiefortæller og ritueldanser. Inden for de seneste år har hun uddannet sig til SoulFlow Guide og vogter af Elvekraften – hvilket ligger så fint i forlængelse af det shamanistiske arbejde.
Jane er et mildt og kærligt menneske med stort nærvær, hun er indfølende, rummelig og deler åbenhjertigt og engageret ud af sin livsvisdom. Desuden har hun en enestående evne til at skabe både fysiske og spirituelle rum, hvori du trygt og tillidsfuldt kan læne dig ind.
Hun har 40 års undervisningserfaring og har ledet kurser og ceremonier i Mexico, Norge, Sverige og Island.

Hvem kan deltage?
Er du trods almindelige udfordringer rimeligt velfungerende i din hverdag? Er du motiveret til at udforske din indre og ydre natur med nysgerrighed og åbenhed? Så er dette retreat med stor sandsynlighed noget for dig!

Pris og tilmelding:
TILMELDING SENEST: NU!  Max. 12 deltagere.
Pris: 1.700 kr. Inkl. logi på stedet (Rabatpris til studerende/pensionister: 1.500 kr)
Du tilmelder dig ved at sende en mail til jf.moderjordshave@gmail.com samt indbetaling af depositum.
VIGTIGT! Depositum; 850,-kr indbetales til Jane (mobilepay til 30425754 eller på konto: 8401 0001183161) Restbeløb afregnes til Signe ved ankomst.

OVERNATNING:
Der er mulighed for at sove på en madras i tipien (begrænset plads) eller i medbragt telt. Vil du gerne ligge i en alm. seng? Så er der mulighed for at leje et værelse eller hytte i nærheden til lave priser – 1 overnatning med medbragt sengelinned 140,- og 30 kr. ekstra hvis du vil lege linned. Der er ca. 10 min. kørsel fra Moder Jords have.

 

 

Tilmeld Nyhedsbrevet