Med hjertelyset som kompas.

Retreat

Der vil i år være få ændringer i programmet, så følg med.

Lev i overensstemmelse med din indre og ydre natur. Vi henvender os til dig, som ønsker at etablere en dybere forbindelse til din indre natur, naturens og hjertets rytme, ebbe og flod, indånding udånding – og derigennem skabe mere flow i livet. Det er ikke et individuelt terapi-rum, men rum til proces og selvudvikling. Vi vil invitere dig til en forunderlig rejse ind til din egen indre storhed. Rejsen leder ind i en inderlig og kraftfuld verden af klangrum, sang, musik og bevægelse. Der skabes rum for ceremonier, nærvær, meditation, stilhed, tid med dig selv, kærligt samvær og deling i cirklen. Vi åbner for tilgangen til sjælens og naturens magi gennem SoulFlow Metoden, sejd-sang, stille udetid alene i naturen, rituelle sange samt intuitivt stemme- og kropsarbejde. Vi, Signe og Jane, er rejseguider gennem hele retreatet, og vi vil med største omhu og kærlig mildhed skabe og holde et trygt rum for dig. Vi bruger redskaber fra hver vores mangeårige personlige og faglige erfaring felter i forhold til personlig og spirituel udvikling og terapeutiske processer.

Rammer:

Moder Jords Have er et lille og naturskønt kursussted på den nordøstlige top af den Jyske Ås. Stedet er delvist omkranset af en rislende bæk, ”langevand”, ligesom der er smukke bakker og foldninger i landskabet. Nede på den lille eng ligger ”Stilhedens sø” og en stor hyggeligt indrettet tipi, hvor vi om aftenen samles i cirklen omkring bålet. Vi spiser og tilbereder maden i det blomstrende væksthus, der er indrettet med et lille køkken. Kosten er primært økologisk i respekt for Moder Jord, og vi er så heldige at have en ”mad-far”, der kræser om os. Vi giver alle en hånd med til diverse praktiske ting. Vi kommer også til at bruge husets magiske værksted, der er mættet med shamanistiske billeder, trommer, ornamentik og figurer- en fryd for øjet, der emmer af et venligt liv, der syntes til stede i alle genstande. Der er mulighed for udendørs varmt bad i ”badesneglen”, et naturligt aflukke – det er en ren fornøjelse.

Signe Marie Lindstrøm:

Musikterapeut cand. mag, sanger, sangskriver og kraftsang-instruktør. Medlem af Dansk Musikterapeut Forening og Dansk Psykoterapeutforening. Har 12 års musikterapeutisk erfaring med bl.a. hospicepatienter, deres pårørende og traumatiserede flygtninge. Har arbejdet med forløsende selvudviklende stemmearbejde i over 20 år (bl.a. lydmeditation/toning, shamanistisk og rituel sang og Roy Hart-teknikker) og udbyder kurser og individuelle forløb i stemmens kraft og kreativitet. Signe er engageret, passioneret, intuitiv og yderst kompetent i sin formidling, som taler til alle sanser. Hun har en helt særlig evne til at skabe et trygt og tillidsfuldt rum med sit varme, kærlighedsfulde, levende og jordforbundne væsen, der smitter af og er med til at skabe et magisk helende rum. wwws.facebook.com/wholevoiceworks

Jane Folsted:

Livskunstner, kunstterapeut, Historiefortæller og Ritueldanser samt SoulFlow Guide. Jeg sidder med i rådet i Grandmothers Circle The Earth – Danmark, og er inviteret ind i shamanrådet omkring Urfolks-festivalen Isogaisa i nord Norge. I mange år, har både Maori medicinkvinden Erena Rhöse og den mexicanske shaman og soldanser Andres King Cobos været mine lærere og samarbejdspartnere. Jeg brænder for at sprede budskabet om respekt for Moder Jords mangfoldige liv og store gavmildhed. I over 30 år har jeg fulgt shamanens vej, og for 19 år siden blev jeg vogter af Moder Jords have, hvor jeg har ledet svedehytteceremonier og udbudt kurser i samarbejde med forskellige shamaner fra de oprindelige folk. Jeg tilbyder ligeledes individuelle SoulFlow sessioner. Jane er et åbenhjerteligt, kærligt og indfølende menneske med stor rumlighed. Hun deler mildt og engageret ud af sin livsvisdom og hun har en enestående evne til at skabe både fysiske, psykiske og spirituelle rum, du trygt og tillidsfuldt kan læne dig ind i. Jane er nærværende og hviler godt i sig selv.

Hvem kan deltage?

Er du trods almindelige udfordringer rimeligt velfungerende i din hverdag? Er du motiveret til at udforske din indre og ydre natur med nysgerrighed og åbenhed? Så er dette retreat med stor sandsynlighed noget for dig!

Praktisk information:

Påklædning:

Meget at vores arbejde kommer til foregå ude i den smukke natur, så tag varmt tøj og støvler med som passet til vejrforholdene.

Tilmelding og pris:

Begrænset plads! Max. 16 deltagere, TILMELDING SENEST: 1.MAJ! Pris: 1800 kr. inklusiv logi på stedet Depositum; 900,-kr indbetales til Jane (mobilepay til 30425754 eller på konto: 8401 0001183161) Restbeløb medbringes eller overføres ved mobilepay ved ankomst.

Overnatning:

Der er mulighed for at sove i tipien (begrænset plads) eller i medbragt telt. Vil du i sengehøjde er alternativet, at leje sig ind i en hytte eller lejlighed til kun 140 kr. pr. nat, medbring selv sengelinned, eller 170 kr. med sengelinnedet. Stedet ligger kun 5 min. kørsel fra Moder Jords have.

Tilmeld Nyhedsbrevet