SoulFlow anbefalinger

En Soulflow behandling hos Jane kan jeg varmt anbefale til enhver, som ønsker at blive mere hel. Jane fører på en blid og empatisk måde én ind på et plan, hvor man kan møde glemte, forviste eller ukendte sider – delpersonligheder – af en selv. At forenes med en sådan er en kæmpe gave, og kan være et stort skridt på vejen til at udleve sit fulde potentiale.

Janes kærlige og indfølende tilgang, og hendes evne til at følge sin klients tempo, og stille de rigtige spørgsmål på det rigtige tidspunkt giver en oplevelse af, at hun er lige ved siden af én hele vejen.

Kærlig hilsen Bente.

 

Jeg er lige kommet hjem fra en smuk soul flow session hos Jane Folsted. Følelsen i min krop er mild, varm og sitrende levende. Gennem den trygge og healende session kom jeg til det forløsende rum, hvor jeg oplevede mit eget kærlige lys. Jane guider sikkert og rummeligt. Jeg føler, at det er en stærk metode til at opnå mere helhed og lys. Det er sjældent, jeg oplever en terapiform, så power fuld og blid på samme tid. Jeg har fået konkrete råd at arbejde videre med samt en fantastisk følelse af styrke.

/Kirstine Nielsen

 

En SoulFlow-session hos Jane er en af de smukkeste gaver, du kan give dig selv. Når man sidder over for Jane, fornemmer man med det samme, at man sidder over for et menneske, som ikke blot har et solidt fagligt fundament og mange års erfaring i… ja, i mennesker. På godt og ondt …. men også er helt oprigtigt og kærligt interesseret i, hvad netop du kommer med.

For mig har Jane præsteret det nærmest umulige. Min SoulFlow-session bragte mig til et sted i min historie, som vækker en voldsom angst i mig. En angst, som jeg ikke plejer at kunne få under kontrol, hvis jeg vælger at konfrontere den og blive i situationen – og jeg har derfor for vane at løbe væk, lige så snart jeg nærmer mig. Og jeg var da også tæt på at løbe væk fra min SoulFlow-session mere end én gang. Men hver gang formåede Jane at få panikken til at lægge sig  – med sit kærlige nærvær og kun ganske få ord -, så jeg mod min egen forventning endte med at gøre det færdigt. For Jane har en hele exceptionel evne til at skabe et trygt rum, og du er aldrig rigtigt i tvivl om, at hvor end den session, man sidder i, fører dig hen, så skal hun nok sørge for, at du kommer ud på en ordentlig måde. Det levede hun til fulde op til. Og det at kunne få mig til at føle mig så tryg og tillidsfuld i en så presset situation og få mig til at blive… dét er en præstation, jeg ikke troede var mulig!

Jeg var i min SoulFlow-session langt inde i det mørke og den angst, der præger de oplevelser, jeg valgte at tage konfrontationen med. Havde jeg tænkt mig om, ville jeg have vidst, at den delpersonlighed, jeg havde valgt at udfordre, ville føre mig derhen – og jeg ville helt sikkert have valgt anderledes. For… jeg plejer jo at løbe min vej. Men jeg er så glad for, at jeg netop ikke tænkte mig om, for det var det helt rigtige sted og det helt rigtige menneske. Og fra at have siddet i mørket og været ved at løbe min vej, endte jeg med at gå derfra fyldt op af det smukkeste lys og den dybeste kærlighed; Til den smukke verden, vi lever i. Til menneskene der lever den. Og… et mindre mirakel… til mig selv. Tusind tak, Jane!

Og hvad, der måske er unødvendigt at sige, men skal siges: Jeg kan på det allervarmeste anbefale en SoulFlow-session – eller mange – hos Jane.       /Line Påske

 

Tilmeld Nyhedsbrevet