Sejd – På rejse med Vølven

På dette kursus får du mulighed for, at få kontakt med en af Skandinaviens ældste shamaner Vølven. Hun kan muligvis have sit udspring helt tilbage til frugtbarhedskulden, da matriarkatet og dyrkelsen af Moder Jords frugtbare og livgivende kraft var i højsæde.

Vølven er stærkt knyttet til jorden og er dermed kraftfuld i sin karakter, hun er ligeledes forbundet til himlen, det grænseløse univers. Midt imellem sidder hun selv, værdigt på sit højsæde holdende sin stav i sine hænder. Gennem staven og det syngende kor der står rundt om hende, føres hun i en trancetilstand der bringer hende på rejse ind i den indre virkelighed, hvorfra hun henter kraft eller bringer spådom tilbage til den ydre virkelighed.

Igennem en del år har jeg på forskellig vis, beskæftiget mig med indre rejser. Min erfaring er, at rejser til den indre verden er dybt meningsfulde og kan på magisk og eventyrlig vis bringe kraft og healing ud i den ydre verden.

Vi kan i dag med stor glæde anvende sejdrejsen til både personlige og kollektive udfordringer og indsigter. Som med alle andre rejser, ind i den indre verden, så er der også her et formål. For at få en vellykket rejse og for at ”bære” Vølven, vil vi lave forskellige forberedende øvelser, der bringer os i forbindelse med verden omkring os, så vi bliver i stand til at foretage en dyb indre rejse.  

På mild og kærlig vis vil jeg være jeres rejseleder igennem hele forløbet.

 

På mild og kærlig vis vil jeg være jeres rejseleder igennem hele forløbet.

Tilmeld Nyhedsbrevet